top of page

Mašine za vakuum pakovanje.

U saradnji sa turskim proizvođačem mašina za vakuum pakovanje VOLAC možemo vam ponuditi izuzetno kvalitetne mašine. Odlične karakteristike pakovanje. Kao standardni deo opreme: Elektonska kontrola vakuuma, pakovanje u ekstravakuumu za osetljive proizvode. Elektronska kontrola faznog rasporeda zbog kontrole rada motora. Pakovanje kesa u preklopu za dugačke kese, pakovanje dve kese jedna na drugoj. Mogućnost instalacije opreme za inertni gas, bez ograničenja broja ventila, i opreme za soft air kontrola ubacivanja vazduha.

 

Neke od instaliranih mašina možete videti na našem YouTube kanalu: ORTO pak YouTube

Male stone mašine za vakuum pakovanje. Dužina vara od 270 do 510 mm. Sa jednom ili više pozicija vara. Za visine paketa do 250 mm. Idealne za male proizvodnje, restorane, markete ... Mogućnost instaliranja opreme za inertni gas i soft air.

Velike vakuum mašine za pakovanje na postolju sa dve komore. Dužina vara od 550 do 1000 mm. Sa po dve pozicije vara po komori. Za visine paketa do 250 mm. Idealne za veće proizvodnje, restorane, markete ... Mogućnost instaliranja opreme za inertni gas i soft air.

vakuum mašina za pakovanje

Velike vakuum mašine za pakovanje na postolju. Dužina vara od 480 do 1040 mm. Sa jednom ili više pozicija vara. Za visine paketa do 270 mm. Idealne za veće proizvodnje, restorane, markete ... Mogućnost instaliranja opreme za inertni gas i soft air.

Mašina za vakuum pakovanje bez komore. Varilica za spoljšnje vakuumiranje. Koristi specijalne kese za ovaj tip vakuumiranja. Širina vara 330mm, kapacitet vakuum pumpe 8m3. Pogodna za male serije.

bottom of page