O nama

Predstavljamo Vam firmu "ORTO pak".

Dobrodošli na stranice sajta naše firme. Bavimo se prizvodnjom, prodajom i servisiranjem mašina za pakovanje, kao i prodajom folija za pakovanje. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za pakovanje slobodno nam se javite. Ukoliko želite da neku od mašina pogledate u proizvodnji ili želite da Vam pošaljemo uzorak foije stojimo Vam na raspolaganju. Slobodno nam se obratite za besplatne savete u vezi pakovanja, bez obzira da li koristite našu foliju ili imate našu mašinu. 

 
Mašine za pakovanje

 

 

 

 

 

 

 

 

Veliki izbor mašina za pakovanje. Zastupamo tursku firmu KOTAPACK jednog od vodećih proizvođača mašina za pakovanje termoskupljajućim folijama. Pakovanje termoskupljajućom folijom, streč folijom, PP trakama, polipropilen pakovanje hrane, polietilen za zbirna pakovanja. Pregledajte izbor mašina za pakovanje na stranici MAŠINE ZA PAKOVANJE, odaberite model i javite nam se. Uvek smo spremni da zajedno sa Vama definišemo koji model mašine bi bio idealan za Vas. U programu pakovanja hrane možemo Vam ponuditi mašine za vakuum pakovanje, mašine za pakovanje posuda u modifikovanoj atmosferi ... turskog proizvođača VOLVAC

Takođe smo pokrenuli i proizvodnju industrijskih automatskih etiketirki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još jedna grupa proizvoda iz naše proizvodnje su stalak za streč foliju i kolica za obmotavanje paleta  i to za velike rolne do H-500 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Folije za pakovanje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PVC i Polyolefin (poliolefinska) termoskupljajuće folije za pakovanje. Zastupamo italijansku firmu DECOFILM jednog od vodećih proizvođača folija tipa Poliolefin i PVC. Veliki izbor debljina, širina pa čak i dužina folija u zavisnosti od karakteristika mašina. Novi sistemi za premotavanje i sečenje folije omogućavaju nam da Vam konfekcioniramo folije prema Vašim zahtevima. Pregledajte izbor folija na stranici FOLIJE ZA PAKOVANJE.

 

Horizontalno, orbitalno, pakovanje streč folijama

 

 

 

 

 

 

 

 

Možemo Vam ponuditi i mašine za horizontalno, orbitalno, pakovanje streč folijom. Jedan od najpovoljnijih načina pakovanja dugačkih zbirnih proizvoda, kao i kružnih namotaja.

s.jpg
KL-5575-RESİM-11.jpg
masine za pakovanje
mašina za pakovanje posuda
Stalak za ručnu streč foliju
Stalak za streč foliju
Ručni nosač streč folije
pakovanje paleta streč folijom

 Kontaktirajte nas

Email:     info@ortopak.com
Adresa:   Savski nasip 9a, 11070 Novi Beograd

Telefon:   +381 61 1976 346, +381 69 1999 060
 

GET UPDATED

  • Facebook App Icon
  • YouTube Reflection