Flow Pack mašine za horizontalno pakovanje

 

U saradnji sa turskim proizvođačem mašina Guven možemo vam ponuditi veliki izbor Flow Pack horizontalnih mašina za pojedinačno pakovanje. Produktivnosti do 250 pak/min. Takođe u ponudi imamo i mašine za pakovanje vlažnih maramica. Širok spektar opcionih mogućnosti: dodatak za inertni gas, štampači, različiti oblici sečenja ...

Standardna horizontalna mašina za pakovanje izuzetnih karakteristika sa rotirajućim čeljustima za varenje. Bez instalirane foto-ćelije za očitavanje marke na folijama. Mogućnost pakovanja do 180 proizvoda u minuti. Kontaktne površine izrađene od visoko kvalitetnog prohroma. Koristi gotovo sve tipove folija za pakovanje, BOPP, OPP, aluminijumske, laminirane ... Moguće dodati opremu za inertni gas.

Horizontalna mašina za pakovanje izuzetnih karakteristika sa rotirajućim čeljustima za varenje. Servo sistem za pokretanje čeljusti obezbeđuje visoku preciznost. Mogućnost pakovanja do 250 proizvoda u minuti. Kontaktne površine izrađene od visoko kvalitetnog prohroma. Koristi gotovo sve tipove folija za pakovanje, BOPP, OPP, aluminijumske, laminirane ... Moguće dodati opremu za inertni gas.

Standardna horizontalna mašina za pakovanje izuzetnih karakteristika sa rotirajućim čeljustima za varenje. Sa instaliranom foto-ćelijom za očitavanje marke na folijama. Mogućnost pakovanja do 180 proizvoda u minuti. Kontaktne površine izrađene od visoko kvalitetnog prohroma. Koristi gotovo sve tipove folija za pakovanje, BOPP, OPP, aluminijumske, laminirane ... Moguće dodati opremu za inertni gas.

Horizontalna mašina za pakovanje izuzetnih karakteristika sa rotirajućim čeljustima za varenje. Mogućnost pakovanja nepravilnih proizvoda, povrće, voće ... Ne postoji mogućnost oštećenja proizvoda. Mašina je potpuno izrađena od prohroma. Koristi gotovo sve tipove folija za pakovanje, BOPP, OPP, aluminijumske, laminirane ... Moguće dodati opremu za inertni gas. 

 

 Kontaktirajte nas

Email:     info@ortopak.com
Adresa:   Savski nasip 9a, 11070 Novi Beograd

Telefon:   +381 61 1976 346, +381 69 1999 060
 

GET UPDATED

  • Facebook App Icon
  • YouTube Reflection