top of page

Mašine za vertikalno pakovanje

U saradnji sa turskim proizvođačem mašina za vertikalno pakovanje TURPACK možemo vam ponuditi izuzetno kvalitetne mašine. Odlične karakteristike pakovanje. Vertikalne mašine sa dozatorima, multi-head sistemima ulaganja, elevtori, pužni i volumetrijski dozatori ... Mašine za doziranje i pakovanje tečnosti, praškastih, zrnastih proizvoda. Mogućnost formiranja kese prema zajtevu kupca. EURO rupa, zarez za lako otvaranje, štampači, zbirni sistemi pakovanja kao dodatna oprema

 

Neke od instaliranih mašina možete videti na našem YouTube kanalu: ORTO pak YouTube

vakuum mašina za pakovanje

Male stone mašine za vakuum pakovanje. Dužina vara od 270 do 510 mm. Sa jednom ili više pozicija vara. Za visine paketa do 250 mm. Idealne za male proizvodnje, restorane, markete ... Mogućnost instaliranja opreme za inertni gas i soft air.

vakuum mašina za pakovanje

Velike vakuum mašine za pakovanje na postolju sa dve komore. Dužina vara od 550 do 1000 mm. Sa po dve pozicije vara po komori. Za visine paketa do 250 mm. Idealne za veće proizvodnje, restorane, markete ... Mogućnost instaliranja opreme za inertni gas i soft air.

vakuum mašina za pakovanje

Velike vakuum mašine za pakovanje na postolju. Dužina vara od 480 do 1040 mm. Sa jednom ili više pozicija vara. Za visine paketa do 270 mm. Idealne za veće proizvodnje, restorane, markete ... Mogućnost instaliranja opreme za inertni gas i soft air.

Mašina za vakuum pakovanje bez komore. Varilica za spoljšnje vakuumiranje. Koristi specijalne kese za ovaj tip vakuumiranja. Širina vara 330mm, kapacitet vakuum pumpe 8m3. Pogodna za male serije.

bottom of page