Pregled masina za pakovanje iz nase ponude

 

Ovde možete videti koje sve tipove mašina imamo u ponudi. Odaberite model i bolje se upoznajte sa karakteristikama. Za sva pitanja vezana za naše mašine stojimo Vam na raspolaganju.

Mašine za pakovanje turskog proizvođača KOTAPACK. U zavisnosti od veličine Vašeg proizvoda i željene produktivnosti odaberite jedan od modela. 

One Step ručne mašine za pakovanje termoskupljajućim folijama
masine za pakovanje termoskupljajucom folijom
POLUAUTOMATSKE mašine za pakovanje termoskupljajućim folijama
masine za pakovanje poliolefin folijom

Mašine za pakovanje turskog proizvođača KOTAPACK. U zavisnosti od veličine Vašeg proizvoda i željene produktivnosti odaberite jedan od modela. Mašine mogu biti opremljene, u zavisnosti od želje klijenta, pneumatskim ili elektromotornim sistemom poktretanja čeljusti za varenje folije.

 

 

AUTOMATSKE mašine za pakovanje
pakerica visoke produktivnosti

Mašine za pakovanje turskog proizvođača KOTAPACK. Potpuno automatizovani sistemi pakovanja. Odvojeni i blok sistemi. Sekcija za varenje u "L" profilu ili sa "bočnim - kontinuiranim" varenjem. Namenjene za visoku produktivnost.

TERMO TUNELI za pakovanje

Termo tuneli za pakovanje kao sastavni deo polu-automatskih ili automtskih mašina. Za pakovanje folijama of 7 do 100my debljine. Za pkovanje PVC, Poliolefin, Polietilen folijama. Širina proizvoda do 870mm, za produktivnosti i do 200pak/min ...

poliolefin pvc strec
FOLIJE ZA PAKOVANJE Polyolefin, PVC

Veliki izbor različitih širina i debljina folija. PVC i Poliolefin folije. Vršimo i premotavanje i sečenje folija na željenu meru. Takođe možete sami definisati dužinu folije na rolni.

 Kontaktirajte nas

Email:     info@ortopak.com
Adresa:   Savski nasip 9a, 11070 Novi Beograd

Telefon:   +381 61 1976 346, +381 69 1999 060
 

GET UPDATED

  • Facebook App Icon
  • YouTube Reflection