Pregled masina za pakovanje iz nase ponude

 

Ovde možete videti koje sve tipove mašina imamo u ponudi. Odaberite model i bolje se upoznajte sa karakteristikama. Za sva pitanja vezana za naše mašine stojimo Vam na raspolaganju.

KP-4770-3.jpg
One Step ručne mašine za pakovanje termoskupljajućim folijama

Mašine za pakovanje turskog proizvođača KOTAPACK. U zavisnosti od veličine Vašeg proizvoda i željene produktivnosti odaberite jedan od modela. 

POLUAUTOMATSKE mašine za pakovanje termoskupljajućim folijama
KL-5575-RESİM-11.jpg

Mašine za pakovanje turskog proizvođača KOTAPACK. U zavisnosti od veličine Vašeg proizvoda i željene produktivnosti odaberite jedan od modela. Mašine mogu biti opremljene, u zavisnosti od želje klijenta, pneumatskim ili elektromotornim sistemom poktretanja čeljusti za varenje folije.

 

 

AUTOMATSKE mašine za pakovanje
s.jpg

Mašine za pakovanje turskog proizvođača KOTAPACK. Potpuno automatizovani sistemi pakovanja. Odvojeni i blok sistemi. Sekcija za varenje u "L" profilu ili sa "bočnim - kontinuiranim" varenjem. Namenjene za visoku produktivnost.

KT2-4525-RESİM-31.jpg
TERMO TUNELI za pakovanje

Termo tuneli za pakovanje kao sastavni deo polu-automatskih ili automtskih mašina. Za pakovanje folijama of 7 do 100my debljine. Za pkovanje PVC, Poliolefin, Polietilen folijama. Širina proizvoda do 870mm, za produktivnosti i do 200pak/min ...

TERMO TUNELI ZA ZBIRNO PAKOVANJE  PE folijama
termo tunel

Termo tuneli za zbirno pakovanje. Automatski i poluautomatski sistemi. Odvojene jedinice tunel i varilica. Mogućnost dodavanja sistema automatizacije. Pakovanje folijama of 7 do 100my debljine. Za pakovanje Polietilen folijama. Širina proizvoda do 1200mm, za produktivnosti i do 20 pak/min ...

FOLIJE ZA PAKOVANJE Polyolefin, PVC
poliolefin pvc strec

Veliki izbor različitih širina i debljina folija. PVC i Poliolefin folije. Vršimo i premotavanje i sečenje folija na željenu meru. Takođe možete sami definisati dužinu folije na rolni.