top of page

Pregled masina za pakovanje iz nase ponude

 

Ovde možete videti koje sve tipove mašina imamo u ponudi. Odaberite model i bolje se upoznajte sa karakteristikama. Za sva pitanja vezana za naše mašine stojimo Vam na raspolaganju.

pakovanje termoskupljajućim folijama
One Step ručne mašine za pakovanje termoskupljajućim folijama

Mašine za pakovanje turskog proizvođača KOTAPACK. U zavisnosti od veličine Vašeg proizvoda i željene produktivnosti odaberite jedan od modela. 

POLUAUTOMATSKE mašine za pakovanje termoskupljajućim folijama
termo tuneli

Mašine za pakovanje turskog proizvođača KOTAPACK. U zavisnosti od veličine Vašeg proizvoda i željene produktivnosti odaberite jedan od modela. Mašine mogu biti opremljene, u zavisnosti od želje klijenta, pneumatskim ili elektromotornim sistemom poktretanja čeljusti za varenje folije.

 

 

AUTOMATSKE mašine za pakovanje
pakovanje termo folijama

Mašine za pakovanje turskog proizvođača KOTAPACK. Potpuno automatizovani sistemi pakovanja. Odvojeni i blok sistemi. Sekcija za varenje u "L" profilu ili sa "bočnim - kontinuiranim" varenjem. Namenjene za visoku produktivnost.

termo tunel
TERMO TUNELI za pakovanje

Termo tuneli za pakovanje kao sastavni deo polu-automatskih ili automtskih mašina. Za pakovanje folijama of 7 do 100my debljine. Za pkovanje PVC, Poliolefin, Polietilen folijama. Širina proizvoda do 870mm, za produktivnosti i do 200pak/min ...

TERMO TUNELI ZA ZBIRNO PAKOVANJE  PE folijama
zbirno pakovanje

Termo tuneli za zbirno pakovanje. Automatski i poluautomatski sistemi. Odvojene jedinice tunel i varilica. Mogućnost dodavanja sistema automatizacije. Pakovanje folijama of 7 do 100my debljine. Za pakovanje Polietilen folijama. Širina proizvoda do 1200mm, za produktivnosti i do 20 pak/min ...

FOLIJE ZA PAKOVANJE Polyolefin, PVC
poliolefin folija za pakovanje

Veliki izbor različitih širina i debljina folija. PVC i Poliolefin folije. Vršimo i premotavanje i sečenje folija na željenu meru. Takođe možete sami definisati dužinu folije na rolni.

bottom of page